Anella’t

Dues imatges. Dues presentacions. L’abans i el després de l’Anella. Un objectiu…

Anella vellaAnella nova

No es tracta només d’una operació estètica, d’un lífting amb colors corporatius. El canvi de l’Anella.cat va molt més enllà. En una presentació per a bloggers que va tenir lloc el dia 30/11, Joan Mayans, gerent de l’àrea de Desenvolupament del Coneixement Corporatiu d’ACC1Ó i responsable del producte, va explicar que les claus de la renovació del portal dedicat al coneixement i el networking empresarial impulsat per ACC1Ó s’han centrat sobretot en el pol usuari-contingut, és a dir, en fer que la informació útil per a empresaris i qualsevol que estigui interessat en els reptes, tendències i estratègies de futur de les empreses catalanes, sigui no només més atractiva sinó més accessible, més entenedora i més rica.

Més rica pels continguts relacionats que s’associen a cada article gràcies a una feina, que imagino ingent, de categorització i etiquetatge d’experiències, jornades, estudis i idees, i per la possibilitat de compartir-los a les xarxes socials. Més entenedora per l’esforç realitzat per parlar el llenguatge de l’usuari, encara que quedin sigles que són una incògnita per als no iniciats (què vol dir CPI? Bé, sí, Contractació Pública Internacional. Però què és? Hi poden accedir totes les empreses? Com?). Més accessible, deia, perquè, finalment inclou un motor de cerca -un banc de coneixement-, que ofereix respostes al que busques.

És, en definitiva, i com deia a Twitter fa uns dies en menys de 20 caràcters, Un Gran Canvi! Un canvi que celebro especialment perquè he aportat continguts a la plataforma durant dos anys i perquè sempre és agradable veure que la feina que has fet és més fàcil de visualitzar, de llegir i, de retruc, espero, més útil. Un canvi que valoro com a professional dels continguts online perquè significa una aposta per la qualitat en un moment de crisi en què sembla més fàcil abraçar els missatges ràpids i els continguts en sèrie però en què és fonamental fer les coses ben fetes.

Share

3 thoughts on “Anella’t

 • Pingback:Tweets that mention Anella’t | Anna Solana -- Topsy.com

 • December 23, 2010 at 17:21
  Permalink

  Anna, estic completament d’acord amb tu. Un gran canvi, no només estètic sinó d’arrel. La gran millora és el banc de coneixement empresarial i el d’oportunitats de negoci, ambdós recolzats per un cercador potent que permet arribar fàcilment i de manera ordenada a allò que busca l’usuari. L’Anella ha maximitzat el valor per als professionals i empresaris.

  Reply
 • December 23, 2010 at 21:26
  Permalink

  Gràcies pel teu comentari, Mercè! :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *