by Anna

À chaque point…

October 3, 2013 in Altres by Anna

À chaque point

Je te reconnais à chaque point quand tu ne mets que des virgules…

Share
by Anna

Nothing is more complicated than simplicity

October 1, 2013 in Altres by Anna

simplicity

Share
by Anna

Geek is the new sexy

March 27, 2012 in Altres, Curiositats by Anna

(via @MadforMacs)

Share
by Anna

Anella’t

December 2, 2010 in Altres by Anna

Dues imatges. Dues presentacions. L’abans i el després de l’Anella. Un objectiu…

Anella vellaAnella nova

No es tracta només d’una operació estètica, d’un lífting amb colors corporatius. El canvi de l’Anella.cat va molt més enllà. En una presentació per a bloggers que va tenir lloc el dia 30/11, Joan Mayans, gerent de l’àrea de Desenvolupament del Coneixement Corporatiu d’ACC1Ó i responsable del producte, va explicar que les claus de la renovació del portal dedicat al coneixement i el networking empresarial impulsat per ACC1Ó s’han centrat sobretot en el pol usuari-contingut, és a dir, en fer que la informació útil per a empresaris i qualsevol que estigui interessat en els reptes, tendències i estratègies de futur de les empreses catalanes, sigui no només més atractiva sinó més accessible, més entenedora i més rica.

Més rica pels continguts relacionats que s’associen a cada article gràcies a una feina, que imagino ingent, de categorització i etiquetatge d’experiències, jornades, estudis i idees, i per la possibilitat de compartir-los a les xarxes socials. Més entenedora per l’esforç realitzat per parlar el llenguatge de l’usuari, encara que quedin sigles que són una incògnita per als no iniciats (què vol dir CPI? Bé, sí, Contractació Pública Internacional. Però què és? Hi poden accedir totes les empreses? Com?). Més accessible, deia, perquè, finalment inclou un motor de cerca -un banc de coneixement-, que ofereix respostes al que busques.

És, en definitiva, i com deia a Twitter fa uns dies en menys de 20 caràcters, Un Gran Canvi! Un canvi que celebro especialment perquè he aportat continguts a la plataforma durant dos anys i perquè sempre és agradable veure que la feina que has fet és més fàcil de visualitzar, de llegir i, de retruc, espero, més útil. Un canvi que valoro com a professional dels continguts online perquè significa una aposta per la qualitat en un moment de crisi en què sembla més fàcil abraçar els missatges ràpids i els continguts en sèrie però en què és fonamental fer les coses ben fetes.

Share
by Anna

Un dia 10…

October 22, 2010 in Altres by Anna

10 imatges de 10 fotògrafs per explicar el 10/10/10…

1010project.com

Share
by Anna

Being me

October 4, 2010 in Altres by Anna

Share